Jasper & Jansen - Zoetermeer
 

IJssalon

Als ijssalonhouder wilt u uw klanten heerlijk ambachtelijk bereid ijs bieden. Uw klanten komen altijd vrolijk en enthousiast bij u in de ijssalon en zijn dan op zoek naar een lekker ijsje of een heerlijke coup met ijs en andere lekkernijen. Met mooi weer heeft u logischerwijs meer klanten en in de wintermaanden bent u vaak gesloten. Een mooie aantrekkelijke presentatie van het ijs stimuleert de verkoop en de kwaliteit van het aangeboden ijs is uiteraard ook van groot belang. 

Uw kansen

Omdat het altijd beter kan, is het van belang om te kijken welke kansen en mogelijkheden er in de markt zijn. De mogelijkheden van de ambachtelijke ijsbereidingsapparatuur worden continu verbeterd en uitgebreid waardoor de kwaliteit van het ambachtelijk bereidde ijs wordt verbeterd. Het ijs kan bijvoorbeeld compact en stevig bereid worden, maar ook luchtig en zacht. Fysiek zware en gevaarlijke taken, zoals het bereiden van ijs met een bokvriezer, worden door nieuwe machines overgenomen. Nieuwe ijsbereidingsapparatuur verbruikt minder energie (water en stroom). Nieuwe modellen en vormen ijsvitrines maken een aantrekkelijkere presentatie mogelijk. Het gebruik van shock freezer maakt een betere presentatie mogelijk, maar men kan ook eenvoudiger ijstaarten bereiden waardoor men een breder assortiment kan aanbieden.

Onze mogelijkheden voor u

U zult begrijpen dat de tijd niet stil staat en dat er altijd verbeteringen te realiseren zijn. Want waar het uiteindelijk om gaat is dat u de apparatuur kiest die in uw zaak past en die u de beste mogelijkheden biedt om uw klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Welke apparatuur kan u hierbij het beste helpen? Welke interessante mogelijkheden zijn er voor uw bedrijf? Ga met ons de dialoog aan om tot een juiste keuze en investering te komen, passend bij uw wensen en budget. Kijk hier voor meer informatie bij onze producten. Wilt u meer informatie of een afspraak maken met een van onze vertegenwoordigers? Neem dan contact met ons op via (030) 608 41 44 of per mail: info@valmar-benelux.nl

Valmar ijsbereidingsapparatuur

La Squadra schepijsvitrines

Cereda schepijsvitrines

Sanomat slagroomautomaten

Techfrost shock freezers