Chocolaterie Pierre - Hillegom
 

Chocolaterie

U heeft een prachtige chocolaterie waar u heerlijke chocolade producten bereidt en verkoopt. Uw klanten weten u hierdoor te vinden en te waarderen. Vanwege de hoge attractieve waarde zijn uw klanten altijd vrolijk. Het verkopen van chocoladeproducten kan echter wel variëren met de seizoenen en het weer. Bovendien is het gezond om continu te blijven streven naar hoge klanttevredenheid en een aantrekkelijke omzet met goede marge.

Uw kansen

Omdat ambachtelijk bereid ijs veel overeenkomsten vertoont met chocolade, is het verbreden van het assortiment met de verkoop en de bereiding van ambachtelijk ijs een logische stap. IJs is een margeproduct en kan een goede bijdrage leveren aan uw omzet. Vooral op mooie dagen. Maar bedenk wel: ijs maken is net zo goed een ambacht als chocolade maken. Het voordeel is dat u als chocolatier al veel kennis en de benodigde materialen/grondstoffen in huis heeft  en dat al wordt gewerkt vanuit een aantal pure basis ingrediënten en de kwaliteit van het eindproduct centraal staat. En vergeet niet dat klanten van uw chocolaterie ook een ambachtelijk bereid ijsje verwachten!

Onze mogelijkheden voor u

Het zal u niet ontgaan, er komen veel vraagstukken aan de orde: is uw winkel geschikt voor ijsverkoop en waar plaatst u de ijsvitrine? Een zichtlocatie is van groot belang. Als u ervoor kiest zelf het ijs te draaien, bedenk dan of u dit dagelijks vers wilt draaien of voorraden wilt produceren. Dit bepaalt namelijk de grootte van de ijsbereidingsapparatuur. Sta bovendien stil bij het feit dat verkoop ook in de avonduren plaatsvindt, denk daarbij aan personeelsbezetting en veiligheid. Ga met ons de dialoog aan om tot een juiste keuze en investering te komen, passend bij uw wensen en budget. Kijk hier voor meer informatie over onze producten. Wilt u meer informatie of een afspraak maken met een van onze vertegenwoordigers? Neem dan contact met ons op via (030) 608 41 44 of per mail: info@valmar-benelux.nl

Valmar ijsbereidingsapparatuur

La Squadra schepijsvitrines

Cereda schepijsvitrines

Sanomat slagroomautomaten

Techfrost shock freezers