Snacksalon Het Middelpunt - Wezep
 

Cafetaria

U bent cafetariahouder en heeft een mooie zaak waar u een breed assortiment aan broodjes, dranken, snacks en ander producten aan uw klanten aanbiedt. Uw klanten kopen deze producten bij u en eten deze ter plekke op, nemen de producten mee naar huis of nuttigen de producten onderweg. U probeert uw klanten de beste producten voor een goede prijs te bieden om zodoende tevreden klanten te krijgen.

Uw kansen

Veel cafetaria’s bieden hun klanten al schepijs aan. Maar tegenwoordig vragen klanten steeds vaker om kwaliteit en wil men graag vers bereid ambachtelijk ijs. Door hier als cafetariahouder op in te springen kunt u uw klanten beter helpen. Men kan beginnen met alleen de verkoop van ambachtelijk ijs, dat kan worden ingekocht bij uw andere ijsbereiders. Men kan er ook voor kiezen om zelf ijs te bereiden voor een meer ambachtelijke uitstraling en voor meer invloed op de kwaliteit van het ijs. Door niet alleen het ijs zelf te draaien, maar door ook de ijsmix zelf te bereiden kan men nog meer een eigen touch aan het ijs toevoegen en een betere marge maken. Bovendien kan men, door zelf ambachtelijk ijs te bereiden en/of te verkopen, zich onderscheiden van andere cafetaria’s.

Onze mogelijkheden voor u

Met onze ruime ervaring helpen wij u graag verder om een weloverwogen keuze te maken voor uw cafetaria. U krijgt een persoonlijk advies, uiteraard passend bij uw investeringsmogelijkheden. Kijk hier voor meer informatie over onze producten. Wilt u meer informatie of een afspraak maken met een van onze vertegenwoordigers? Neem dan contact met ons op via (030) 608 41 44 of per mail: info@valmar-benelux.nl

Valmar ijsbereidingsapparatuur

La Squadra schepijsvitrines

Cereda schepijsvitrines

Sanomat slagroomautomaten

Techfrost shock freezers