Bakkerij en IJssalon Geertsema - Muntendam
 

Bakkerij

Als eigenaar van een (banket)bakkerij heeft u veel verstand van gebak en patisserie. Uw hart ligt bij het bereiden en verkopen van deze heerlijke producten. De producten liggen prachtig tentoongesteld in uw vitrines en uw klanten komen vaak opgewekt en enthousiast uw winkel binnen om deze lekkere producten te kopen. De omzet kan gedurende de mooie dagen minder zijn en vanzelfsprekend streeft u naar tevreden klanten en een goede omzet met een aantrekkelijke marge.

Uw kansen

IJs verkopen in uw bakkerij? Het is een kwestie van duidelijke keuzes maken. IJs toont veel overeenkomsten met brood, banket en patisserie. IJs is een margeproduct en kan een goede bijdrage leveren aan uw omzet. Vooral op mooie dagen. Maar bedenk wel: ijs maken is net zo goed een ambacht als brood en banketbakken. Het voordeel is dat u als (banket)bakker al veel kennis en de benodigde materialen/grondstoffen in huis heeft. Er zijn duidelijke overeenkomsten tussen het banketbakkersambacht en het ijs bereiden: in beide gevallen wordt gewerkt vanuit een aantal pure basis ingrediënten en de kwaliteit van het eindproduct staat centraal. Belangrijk om bij stil te staan: bakkersklanten verwachten ook een ambachtelijk ijsje!

Onze mogelijkheden voor u

Het zal u niet ontgaan, er komen veel vraagstukken aan de orde: is uw winkel geschikt voor ijsverkoop en waar plaatst u de ijsvitrine? Een zichtlocatie is van groot belang. Als u ervoor kiest zelf het ijs te draaien, bedenk dan of u dit dagelijks vers wilt draaien of voorraden wilt produceren. Dit bepaalt namelijk de grootte van de ijsbereidingsapparatuur. Sta bovendien stil bij het feit dat verkoop ook in de avonduren plaatsvindt, denk daarbij aan personeelsbezetting en veiligheid. Ga met ons de dialoog aan om tot een juiste keuze en investering te komen, passend bij uw wensen en budget. Kijk hier voor meer informatie over onze producten. Wilt u meer informatie of een afspraak maken met een van onze vertegenwoordigers? Neem dan contact met ons op via (030) 608 41 44 of per mail: info@valmar-benelux.nl

Valmar ijsbereidingsapparatuur

La Squadra schepijsvitrines

Cereda schepijsvitrines

Sanomat slagroomautomaten

Techfrost shock freezers