In de media

In diverse media, zoals onder meer televisie, vakbladen en internet, passeert Valmar Benelux de reveu. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal vermeldingen.

15 Jaar Marx O'Larry

Een reportage van het 15-jarig bestaan van Marx O'Larry te Heemskerk door TV Noord. Marx O'Larry is een van de vele ijssalons die ook werkt met ijsbereidingsapparatuur van Valmar Benelux.

De nieuwe ijstijd is aangebroken

Item van Hart van Nederland bij SBS over "De nieuwe ijstijd" met een interview bij ijssalon Wijs, ambachtelijk ijs & wafels te Gendt en een interview bij het ijscentrum. Wijs, ambachtelijk ijs & wafels werkt volledig met apparatuur van Valmar Benelux. Ook op het ijscentrum wordt met de apparatuur van Valmar Benelux gewerkt.

Presentatie op de IJsvak

Op 4 februari 2013 vond in Haaften de jaarlijkse IJsvak plaats. Op deze vakbeurs presenteerde Valmar Benelux de Valmar ijsbereidingsapparatuur, de La Squadra schepijsvitrines, de Sanomat slagroomautomaten ende Irinox shock freezers.

Partnerpagina vakblad IJs!

In nummer 18 van vakblad IJs van februari 2013 is een pagina gewijd aan Valmar benelux en waarom Valmar Benelux partner van het ijscentrum is. Publicatie partnerpagina in vakblad IJs!

Impressie fabriek Valmar Benelux

Een impressie van enerzijds de fabriek Valmar ijsbereidingsapparatuur en anderzijds van de zeer bekende ijssalon Tigi in Wenen die voor elke smaak ijs een Valmar horizontale batch freezer gebruikt.

 

Valmar ijsbereidingsapparatuur

La Squadra schepijsvitrines

Cereda schepijsvitrines

Sanomat slagroomautomaten

Techfrost shock freezers